Ελ Κααμπί: «Μένει ένα ακόμα ματς για τον τελικό, ήρθαμε για τη νίκη»

Πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League είναι ο Ολυμπιακός, έπειτα το 4-2 στην έδρα της Άστον Βίλα, στον πρώτο ημιτελικό. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» με το ιστορικό χατ τρικ που σημείωσε, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τόνισε πως άπαντες πίστευαν στη νίκη και ότι απέχουν ένα ματς από το να βρεθούν στην «Opap Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις
του:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ταξίδεψαν μέχρι την Αγγλία και μας βοήθησαν να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήρθαμε για τη νίκη και το πιστεύαμε. Κάναμε ένα συγκεντρωμένο παιχνίδι και βάλαμε 4γκολ. Μένει ένα ακόμα ματς, δεν έχει κριθεί κάτι για την πρόκριση».

Για το χατ-τρικ και τα 30 γκολ που έχει φέτος στη σεζόν: «Ευχαριστώ όλο το σταφ που με βοηθά για να κάνω αυτή την απόδοση. Κάνω τη δουλειά μου και ευχαριστώ όσους με βοηθάνε. Είμαι χαρούμενος, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Μένουν τέσσερα ματς μέχρι το τέλος θα κάνω τα πάντα για να πέτυχουμε τους στόχους μας».

Για το πόσο κοντά είναι ο τελικός του Conference: «Μένει ένα ματς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και θα πρέπει να παλέψουμε μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα