Ελλάδα: “Μονόδρομος” η νίκη στο Κισινάου για την εθνική

Ελλάδα: “Μονόδρομος” η νίκη στο Κισινάου για την εθνικήtnalΚυρ, 11/15/2020 - 08:40

Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μολδαβία για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League (21:45). Η ομάδα του Τζον Φαντ Σχιπ θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να παίξει με τη Σλοβενία την ερχόμενη Τετάρτη, την πρωτιά

του ομίλου στο ματς του “Γεώργιος Καμάρας”. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με οκτώ βαθμούς, ενώ οι Μολδαβοί είναι ουραγοί με μόλις ένα βαθμό. 

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-1-2-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με τα όσα έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκινήσει με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Χατζηδιάκο και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαυρίας και Τσιμίκας θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τον Ζέκα σε ρόλο αμυντικού μέσου και τους Μπακασέτα και Φορτούνη μπροστά του, σε ρόλους εσωτερικών μέσων. Οι Λημνιός και Τζόλης θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης, με τον Παυλίδη στην κορυφή. 

Από την άλλη πλευρά, η Μολδαβία αναμένεται να παραταχθεί με τους Ναμάσκο, Άρμας, Επουρεάνου, Ρέαμπτσιουκ, Γιάρνταν, Ιανίτα, Τσεμποτάρου, Καϊμάκοφ, Ράτα, Κάτσιουκ και Ντάμασκαν.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κροάτης, Γιόβιτς.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μολδαβία για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League (21:45). Article publish on Κυρ, 11/15/2020 - 08:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα