Έλτσε – Οβιέδο 0-2: Πιστεύουν στο όνειρο οι «αθούλες»!

Οι «αθούλες», ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο ξεκίνημα της 34ης Αγωνιστικής, ενώ οι «φρανχιβέρδες», οριακά κρατιούνται στη ζώνη πλέι – οφ, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Mόλις τέταρτη εκτός έδρας νίκη για την Οβιέδο, τρίτη φετινή εντός έδρας ήττα για την Έλτσε.

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν δυνατά, αλλά η Οβιέδο, -παρά την απουσία λόγω τραυματισμού του εμβληματικού Σάντι Καθόρλα– άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, όταν βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Μογιάνο, αυτός έκανε μπαλιά στον Κολομπάτο στην περιοχή, ο Αργεντινός, με μία κόντρα σε αμυντικό, είδε την μπάλα να στρώνεται

μπροστά του και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια του α’, η Έλτσε είχε την κυριαρχία, αλλά απείλησε μόνο με μακρινά σουτ.

Πολύ καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο, με την Οβιέδο να φτάνει κοντά στο 0-2, δύο φορές στο ξεκίνημα, αλλά οι Αλεμάο και Μάσκα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ντιτούρο.

Από το 76′ και μετά όμως, η Έλτσε έκλεισε την Οβιέδο στα καρέ της, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Ρομάν έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Πουτζμάλ, Γκαρθές, Κλερκ και Νιέτο!

Στις καθυστερήσεις, όλοι οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, έτσι στο 90+3′, δύο αλλαγές του Καριόν συνεργάστηκαν για τους φιλοξενούμενους στην κόντρα, με τον Αϊχάδο να κάνει την ασίστ και τον Παουλίνο να γράφει το 0-2 με ωραία ενέργεια και σουτ στην περιοχή.

Έλτσε (Μπεκασέσε): Ντιτούρο – Καρέιρα, Ντόναλντ, Κλερκ – Νούνιες (51′ Μπερμέχο), Γκασπάρ (83′ Μεντόθα), Κάστρο, Φέμπας (59′ Πουτζμάλ), Μορέντε – Φερνάντες (83′ Νιέτο) – Ελ Γκεζουανί (46′ Γκαρθές).
Οβιέδο (Καριόν): Ρομάν – Βίτι, Λουένγκο, Κάλβο, Μπρετόνες – Λουίσμι, Κολομπάτο (90′ Ομεντσένκο) – Μάσκα (74′ Παουλίνο), Σεοάνε (89′ Αϊχάδο), Μογιάνο (59′ Σουάρες) – Αλεμάο (74′ Μιγιάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα