Έλβερσμπεργκ – Ζανκτ Πάουλι 0-2: Άνετη κι ωραία

Με μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση η Ζαντ Πάουλι επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Έλβερσμπερνγκ και όχι απλά έμεινε πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας αλλά ξέφυγε κιόλας από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 5 βαθμούς.

Το πρώτο γκολ της ομάδας του Μανώλη Σάλιακα ήρθε νωρίς, στο 16ο λεπτό, από την ωραία και δυνατή κεφαλιά από τον Έφκεστάιν, κεφαλιά που έστειλε την μπάλα σχεδόν στο παραθυράκι της εστίας του Κριστόφ. Στο 20 λεπτό η Έλβερσμπερνγκ έχει την

στιγμή της όταν το σουτ του Στοκ ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Βάσιλι.

Στο 26ο λεπτό η Ζανκτ Πάουλι είχε δοκάρι με τον σκόρερ της να πιάνει και πάλι μία πολύ δύσκολη κεφαλιά αυτή τη φορά η μπάλα πήγε χαμηλά και με τα ακροδάχτυλα ο Κριστόφ την έστειλε στο αριστερό του δοκάρι. Δεν υπήρχε όμως απάντηση στο καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Χάρτελ που πρώτα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πήγε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 2-0 στο 31′ λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος γκολ μπορεί να μην μπήκε η Ζανκτ Πάουλι όμως είχε δύο δοκάρι και μάλιστα σχεδόν ίδια, το πρώτο στο 67ο λεπτό ύστερα από έξοχη πάσα του Σάλιακα στον Αφολαγιάν το σουτ του οποίου το σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Έλβερσμπερνγκ. Ίδια ακριβώς κατάλξη και μάλιστα στο ίδιο σημείο του οριζόντιου δοκαριού είχε και το πολύ δυνατό σουτ του Αμενίδο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Ζανκτ Πάουλι έφυγε με το διπλό από την έδρα της Έλβερσμπερνγκ .

Keywords
Τυχαία Θέματα