Ένα γρήγορο γκολ θα ψάξει ο Παναθηναϊκός!

Το ζητούμενο είναι ένα γρήγορο γκολ, που αν επιτευχθεί, θα διώξει το άγχος από τους παίκτες και θα τους δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τις αρετές τους, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στον κόσμο που θα επιστρέψει στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου, ύστερα από δυο ολόκληρους μήνες.

Ο Φατίχ Τερίμ αντιμετωπίζει και πάλι σημαντικά προβλήματα με τις απουσίες βασικών στελεχών (Ιωαννίδης, Τζούρισιτς Τσέρι κλπ), ωστόσο, έχει δείξει ως τώρα ότι καταφέρνει να βρίσκει τη λύση

με όσους παίκτες έχει στη διάθεσή του.

Ο Τούρκος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις το αρχικό σχήμα θα έχει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση της Τούμπας.

Με βάση τις τελευταίες ενδείξεις από τις τελευταίες προπονήσεις στο Κορωπί το τριφύλλι θα ξεκινήσει με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα γκολπόστ, Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και Χουάνκαρ στην αριστερή πλευρά. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν Γεντβάϊ και Ούγκο ενώ στη μεσαία γραμμή Αράο, Μπερνάρ και Βιλένα. Τέλος στην επίθεση ο Σπόραρ θα είναι στην κορυφή με τους Παλάσιος και Βέρμπιτς στις πτέρυγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα