Ενθουσιασμένοι με Πορζίνγκις οι Νοβίτσκι και Ντόντσιτς

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχθηκαν την είδηση της ανταλλαγής των Νικς με τους Μάβερικς με πρωταγωνιστή τον Κρίσταπς Πορζίνγκις οι Ντιρκ Νοβίτσκι και Λούκα Ντόντσιτς.

Αμφότεροι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον Λετονό φόργουορντ/σέντερ και έδειξαν έτοιμοι να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί στο Ντάλας.

«Δε θα κάναμε τη συγκεκριμένη κίνηση αν ξέραμε πως θα έμενε ένα χρόνο και θα έφευγε. Ελπίζω να του αρέσει εδώ, να επιστρέψει υγιής και να παίξει καλά για μας.
Αν έχει της ευκαιρία να προσθέσεις έναν παίκτη σαν τον Πορζίνγκις στο ρόστερ σου, πρέπει να το κάνεις. Μπορεί να παίξει και στο «4» και στο «5», κινείται υπέροχα, παίζει άμυνα, σουτάρει κι έχει τη νοοτροπία που πρέπει για να γίνει σπουδαίος», ήταν τα λόγια του σπουδαίου Γερμανού.

Από την πλευρά του, ο Λούκα Ντόντσιτς, ανέφερε: «Είναι καταπληκτικός παίκτης, κάτι που είναι καλό για μας. Είναι μεγάλος, μπορεί να σουτάρει από μακριά, παίρνει ριμπάουντ, κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας».
Keywords
Τυχαία Θέματα