Εντυπωσιακές αφίσες χαρακτήρων για τον νέο Βασιλιά των Λιονταριών

"Θυμήσου ποιος είσαι."

Η Disney δημοσιοποίησε νέες αφίσες για την επερχόμενη live-action ταινίας της, "The Lion King", που δείχνουν όλους τους βασικούς χαρακτήρες και τους ηθοποιούς που θα τους χαρίσουν τις φωνές τους.

Τα νέα πόστερ ήρθαν από τον επίσημο λογαριασμό της Disney στο Twitter,

με τον Σίμπα και την Νάλα να έχουν και τις νεώτερες και μεγαλύτερες εκδοχές τους, καθώς θα έχουν και διαφορετικούς voice ηθοποιούς, όπως ακριβώς και στην πρωτότυπη ταινία του 1994.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 11 καινούργιες αφίσες, μαζί με μια λίστα με τους χαρακτήρες και τους ηθοποιούς τους:

Mufasa θα είναι ο James Earl Jones Ενήλικας Simba θα είναι ο Donald Glover Νεαρός Simba θα είναι ο JD McCrary Ενήλικη Nala η Beyonce Knowles Carter Νεαρή Nala θα είναι η Shahadi Wright Joseph Scar θα είναι ο Chiwetel Ejiofor Rafiki θα είναι ο John Kani Pumbaa θα είναι ο Seth Rogen Timon θα είναι ο Billy Eichner Zazu θα είναι ο John Oliver Sarabi θα είναι η Alfre Woodard

Να υπενθυμίσουμε πως η Disney έχει στα σκαριά κι άλλες live-action μεταφορές των κλασικών ταινιών της όπως τα Mulan, The Little Mermaid και Lady and the Tramp, με τις πρόσφατες κυκλοφορίες της να είναι τα Dumbo και Aladdin.

Η επερχόμενη μεταφορά του "The Lion King", έχει αρκετές βαθιές συνδέσεις με το πρωτότυπο animation του '94, όπως το γεγονός πως για τον ρόλο του Μουφάσα επιστρέφει ο James Earl Jones, ενώ στο soundtrack θα έχουμε και τα 4 τραγούδια του Elton John, μαζί με νέα κομμάτια που θα ερμηνεύσει ο ίδιος μαζί με την Beyonce.

To "Τhe Lion King" θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 18 Ιουλίου, από την Feelgood.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Νοσταλγία μας φέρνει η νέα αφίσα και το trailer του επερχόμενου "Τhe Lion King" Διαφορετικό θα είναι το "The Lion King" από τον πρόγονό του Ρεκόρ προβολών έσπασε το trailer του "Lion King"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα