Εντυπωσιακή εμφάνιση και πρόκριση για την Σάκκαρη (highlights)

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε 1 ώρα και 37 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του νούμερο 88 στον κόσμο, Λέια Φερνάντεζ και να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά στο τουρνουά της Ουάσινγκτον, εκεί που θ΄αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την αναμέτρηση, παίρνοντας δύο μπρέικ στα πρώτα τρία γκειμς, για να φτάσει στο 3-0!

Σε εκείνο το σημείο, ο συνδυασμός λαθών της Μαρίας, με το αγωνιστικό ξέσπασμα της Φερνάντες, έφερε το μπρέικ για την 20χρονη Καναδή, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4

με δεύτερο μπρέικ! Στο κρίσιμο σημείο, η Ελληνίδα, έκανε μπρέικ για το 6-5 και σέρβιρε σωστά για να κάνει το 7-5 μετά από 63 λεπτά.

Στο πρώτο σετ, είχε 5 άσσους, 3 διπλά σφάλματα, 20 Winners, 19 αβίαστα λάθη, ενώ η Φερνάντες, 4 διπλά σφάλματα, 5 Winners και 16 αβίαστα λάθη.

Στο δεύτερο σετ, η Μαρία Σάκκαρη, παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη, πήρε εντυπωσιακούς αλλά και δύσκολους πόντους για να φτάσει στη νίκη. Η 28χρονη, ξεκίνησε με μπρέικ για το 1-0, πήρε δεύτερο για το 3-0 για να κάνει το 6-2 μετά από μόλις 34 λεπτά!

Συνολικά είχε 5 άσους, 3 διπλά σφάλματα, 64% στο πρώτο σερβίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα