ΕΟΚ: Θα ζητήσει αναβολή των εκογών

ΕΟΚ: Θα ζητήσει αναβολή των εκογώνnavgouliΔευ, 03/22/2021 - 15:32

Η Ελληνική Ομοσπονδία ετοιμάζεται να ζητήσει αναβολή των επικκείμενων εκλογών για τις 28 Μαρτίου. Δύσκολα να δεχθεί το αίτημα το υπουργείο, οπότε κι αναμένονται εξελίξεις για το πότε τελικά θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες.


Με ανακοίνωσή της  ΕΟΚ θα ζητήσει την αναβολή των εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαρτίου. Το υπουργείο, λογικά, θα ορίσει

 διοικούσα επιτροπή στο πρωτοδικείο και θα απορρίψει το αίτημα Η διοίκηση πρωτοδικείου θα έχει διάρκεια 45 ημερών για να οργανώσει τις εκλογές.

Επίσης η ΕΟΚ ζητεί αναβολή των εκλογών για δύο λόγους αφενός γιατί τα σωματεία που δεν μπήκαν στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και τους δόθηκε το δικαίωμα ψήφου, (κρίθηκαν ως ενεργά σωματεία) και δεύτερον γιατί η ΕΟΚ επιμένει στην δια ζώσης γενική συνέλευση και  ψηφοφορία στις εκλογές.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Η Ελληνική Ομοσπονδία ετοιμάζεται να ζητήσει αναβολή των επικκείμενων εκλογών για τις 28 Μαρτίου. Δύσκολα να δεχθεί το αίτημα το υπουργείο, οπότε κι αναμένονται εξελίξεις για το πότε τελικά θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες.

Article publish on Δευ, 03/22/2021 - 15:32 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα