Επίσημα τέλος ο Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν! (pic)

Ύστερα από δύο χρόνια στο Παρίσι, ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης για το ερχόμενο παιχνίδι των Παριζιάνων με την Κλερμόν (03/06, 22:00, NS), αποκάλυψε ότι θα είναι το τελευταίο του Αργεντινού σούπερ σταρ.

«Είχα το προνόμιο να προπονήσω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ο αγώνας με την Κλερμόν στο ”Παρκ ντε Πρενς” θα είναι ο τελευταίος για τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί», ισχυρίστηκε

ο προπονητής της Παρί.

Ακόμη δεν είναι γνωστό που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Λιονέλ Μέσι. Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν το όνομα του με πιθανή επιστροφή στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα το μίτινγκ των Καταλανών με τη διοργανώτρια Αρχή, ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο. Η La Liga είναι διατεθειμένη να ανάψει πράσινο φως για τη δεύτερη θητεία του Μέσι στους «μπλαουγκράνα».

Με βάση ρεπορτάζ της «Equipe» Μπαρτσελόνα και Ίντερ Μαϊάμι θα συνεργαστούν για να μην αποκτήσει η Αλ Χιλάλ τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας. Η ομάδα της Μέσης Ανατολής προσφέρει «χρυσάφι» στα πόδια του Μέσι. Η προσφορά της Αλ Χιλάλ είναι «αστρονομική» με συμβόλαιο 350 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως ο πατέρας του 35χρονου και ατζέντης του, Χόρχε Μέσι αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συνάψει συμφωνία ο γιος του με τον οποιονδήποτε.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Ίντερ Μαϊάμι εξετάζει την πιθανότητα ο σταρ της Αργεντινής να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και στη συνέχεια να παραχωρηθεί ως δανεικός στους Ισπανούς. Βέβαια στην πατρίδα του Μέσι, ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο διαψεύδει το εν λόγω δημοσίευμα περί δανεισμού στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Keywords
Τυχαία Θέματα