Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ηλία Καντζούρη

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Ηλία Κανζτούρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. 

Ο Έλληνας προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με τη γαλλική Λιμόζ, με την οποία ξεκίνησε τη σεζόν και λίγες ώρες μετά υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Ισραηλινό σύλλογο. 

Να τονίσουμε επίσης πως ο 50χρονος τεχνικός βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της Εθνικής μας Ομάδας στο πλάι του Βασίλη Σπανούλη. 

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα

της Χάποελ: 

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και προνόμιο να είμαι μέλος ενός τέτοιου συλλόγου. Έρχομαι σε μία καλά προπονημένη ομάδα και μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους της σεζόν. Θέλουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του κοινού μας. Ανυπομονώ. Ελπίζω οι φίλαθλοι να γεμίζουν το γήπεδο και να μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση με τον ξεχωριστό τους τρόπο, σε κάθε παιχνίδι». 

יש מאמן להפועל: איליאס קנצוריס חתם בהפועל ״בנק יהב״ ירושלים עד סוף העונה עם אופציה לעונה נוספת. לידיעה המלאה > https://t.co/laIr3Ex7iB

Welcome Coach Kantzouris! The Greek coach is joining Hapoel "Bank Yahav" Jerusalem. READ > https://t.co/laIr3Ex7iB pic.twitter.com/O0aoRFop4S

— Hapoel Jerusalem BC (@JerusalemBasket) January 10, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα