Επιστρέφει ο Jeff Bridges στην τηλεόραση με κατασκοπικό δράμα

Η σειρά θα λέγεται "The Old Man".

Μετά από περίπου μισό αιώνα, ο γνωστός ηθοποιός Jeff Bridges θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη με το κατασκοπικό δράμα του FX, "The Old Man".

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Thomas Perry και ο Bridges θα ενσαρκώσει τον συνταξιοδοτημένο πράκτορα της CIA, Dan Chase, ο οποίος ζει μια ήρεμη ζωή εδώ και

δεκαετίες. Ωστόσο, ένας δολοφόνος προσπαθεί με τον σκοτώσει και ο Chase συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του για να μπορέσει να ζήσει το μέλλον του.

Σεναριογράφοι της σειράς θα είναι οι Jon Steinberg και Robert Levine (Black Sails) και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Bridges, Levine, Steinberg, Warren Littlefield, Dan Shotz και David Schiff. Το ερχόμενο φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά η ημερομηνία πρεμιέρας παραμένει ακόμα άγνωστη.

Jeff Bridges είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς μας. Οι John Landgraf, Eric Schrier, Gina Balian, Nick Grad και η ομάδα τους στο FX έχουν χτίσει ένα πολύ ποιοτικό σπίτι. Ο Bert Salke και η ομάδα του στο Fox 21 έχει κάνει πολλά καλά projects. Και ο Warren Littlefield ξέρει περισσότερα απ' ό,τι εμείς. Το να αποκαλούμε το project μια ευκαιρία είναι υποτίμηση", είπε ο Jon Steinberg σε δήλωσή του.

Η καριέρα του ηθοποιού ξεκίνησε το 1970 με την ταινία "Halls of Anger". Το '71 πρωταγωνίστησε στο "The Last Picture Show" για την οποία ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Β'Ανδρικού Ρόλου. Υποψηφιότητες για το ίδιο βραβείο του χάρισαν και οι ρόλοι του στα "Thunderbolt and Lightfoot" (1974), "Starman" (1984), "The Contender" (2000), "True Grit" (2010) και "Hell or High Water" (2016), ενώ για τον ρόλο του ως Otis "Bad" Blake στην ταινία "Crazy Heart" κέρδισε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Έχει πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία του MCU, "Iron Man" ως Obadiah Stane / Iron Monger, αλλά και στα "Tron: Legacy", "R.I.P.D.", "Seventh Son" και "The Only Living Boy in New York". Πρόσφατα τον είδαμε στα "Kingsman: The Golden Circle", "Only the Brave" και "Bad Times at the El Royale". Ρόλους στην τηλεόραση είχε το 1963 στην σειρά "The Lloyd Bridges Show", αλλά και στο "Sea Hunt".

Στις 6 Ιανουαρίου τιμήθηκε με το βραβείο Cecil B. DeMille κατά τη διάρκεια της 76ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019Τηλεοπτικός Οδηγός: Οι νέες σειρές των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύωνΓεμάτο πρόγραμμα για το Comic-Con θα φέρει το Warner Bros. Television Group

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα