Επιστροφή του Ντε Ρόσι στη Ρόμα;

Δημοσιεύματα από την Ιταλία συνδέουν το όνομα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με επιστροφή στην αγαπημένη του Ρόμα το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτή τη φορά ως προπονητής της ομάδας Primavera.
Ο Ντε Ρόσι έφυγε από τους «τζιαλορόσι» το προηγούμενο καλοκαίρι και όπως είχε πει τότε, εξαναγκάστηκε από τη διοίκηση να εγκαταλείψει τον σύλλογο της Ρώμης.

Ο παλιός διεθνής
μέσος πήγε στη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει να παίξει όσο θα ήθελε..
Τώρα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι «τζιαλορόσι» θέλουν να οργανώσουν πολύ περισσότερο τις ακαδημίες τους και επιθυμούν την πρόσληψη δύο προπονητών.
Ένας από αυτούς θα είναι ο Μπρούνο Κόντι που θα αναλάβει την Under-15, ενώ ελπίζουν ότι ο άλλος θα είναι ο Αλμπέρτο Ντε Ρόσι (πατέρας του Ντανιέλε), ο οποίος επί του παρόντος είναι υπεύθυνος για την Primavera, για να επιβλέπει τις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αλλαγή στη θέση του Αλμπέρτο Ντε Ρόσι, θα αφήσει μια κενή θέση που ο γιος του θα μπορούσε να γίνει υπεύθυνος..
Ο Ντε Ρόσι σχεδιάζει να προσχωρήσει στην προπονητική μόλις τελειώσει την καριέρα του, αν και δεν έχει πει επίσημα, πότε σκοπεύει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.
Keywords
Τυχαία Θέματα