ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Νίκας

ΕΠΟ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο ΝίκαςtnalΣάβ, 03/27/2021 - 12:08

Ο Κωνσταντίνος Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητά του για την προεδρία την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να μείνει μόνο η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις εκλογές

της ομοσπονδίας μέσω γραπτής δήλωσης και πλέον έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την εκλογή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Η σχετική δήλωση: “Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας, όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπό του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοικτά την πρόθεσή μου να εμπιστευτώ κι εγώ την ψήφο μου, καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Κωνσταντίνος Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητά του για την προεδρία την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να μείνει μόνο η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη. Article publish on Σάβ, 03/27/2021 - 12:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα