Επτά σερί, Μαρία η τρομερή!

Με πειστική, συμπαγή εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη, Νο.4 του ταμπλό στο Τόκιο, επικράτησε με 2-0 σετ, 6-2, 6-2 της Καρολίν Γκαρσία, Νο.5 του ταμπλό. Η ελληνίδα τενίστρια πέτυχε έτσι την έβδομη συνεχόμενη νίκη της και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την πρόκριση στα WTA Finals του Κανκούν.

Η Σάκκαρη, η οποία είχε κερδίσει εύκολα την Γκαρσία την προηγούμενη εβδομάδα στη Γουαδαλαχάρα, καθοδόν για

τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στα 1000άρια, μπήκε στο παιχνίδι με τον αέρα του φαβορί και προηγήθηκε γρήγορα με 3-0, τιμωρώντας κάθε λάθος της Γκαρσία. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε το μεγάλο προβάδισμα της και πήρε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το σετ με 6-2.

Η Γκαρσία προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς ανεβάζοντας κατακόρυφα την επιθετικότητά της. Η Σάκκαρη έδειξε να ξαφνιάζεται, αλλά μόνο για λίγο. Διαχειρίστηκε τα συναισθήματα της, έκανε ξανά μπρέικ νωρίς και αποκαρδίωσε την αντίπαλο της, η οποία παραδόθηκε σε ένα ακόμα 6-2.

Πλέον η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία χρειάστηκε μόλις 1 ώρα για να κονιορτοποιήσει την Ντάρια Κασάτκινα με 6-1, 6-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρωσίδα κέρδισε το πρώτο γκέιμ του παιχνιδιού και στη συνέχεια η Αμερικανίδα κέρδισε 12(!) σερί με ρεσιτάλ επιθετικού τένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα