Έρχεται η Beta του Dreams

Σαν όνειρο ακούγεται.

Η Media Molecule επιτέλους επιβεβαίωσε την ημερομηνία της beta για το Dreams, αν και εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή δεν θα είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό αλλά σε μερικούς εκλεκτούς.

Η Beta του παιχνιδιού λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τη Media Molecule, θα έρθει στο PS4 αύριο. Αν και δεν θα είναι πλήρως συμβατή με το PlayStation

VR, θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Γενάρη. Μόνο όσοι είναι μέλη στο newsletter της Media Molecule θα λάβουν πρόσκληση συμμετοχής. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 8 Γενάρη, που η beta θα γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

Πριν λάβετε μέρος όμως θα πρέπει πρώτα να υπογράψετε σύμφωνο εμπιστευτικότητας. Η beta θα είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Αυστραλία. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ενώ δεν χρειάζεται να έχουν PS Plus λογαριασμό, αλλά σύνδεση με το PSN.

Το Dreams είχε ανακοινωθεί αρχικά στην Ε3 το 2015 με την beta να λαμβάνει την πρώτη της καθυστέρηση και να μεταφέρεται στο 2017. Τελικά έφτασε στα χέρια μας λίγο πιο μετά από το προβλεπόμενο.

Γραφτείτε λοιπόν στο newsletter της Media Molecule για να προλάβετε και εσείς την πρόσκληση και μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας.

IGN GreeceShadows: Awakening - Necrophages Curse DLC TrailerPopulation Zero - Pre-Alpha Announcement TrailerWarhammer: Chaosbane: Elontir (High Elf) Gameplay - WARHAMMER DIABLO-LIKE

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα