Εθνική: Aτομική προπόνηση ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vid)

Στην ημέρα του ρεπό στον Γ’ όμιλο του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022 που φιλοξενείται στο Μιλάνο, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, ύστερα από τις δυο νίκες τους στις ισάριθμες, πρώτες αγωνιστικές, κόντρα στην Κροατία και την Ιταλία, ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε προαιρετική προπόνηση σε όσους διεθνείς δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Στο “Mediolanum Forum”, δεν πήγαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης προπονήθηκε κανονικά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο

ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με ασκήσεις και χωρίς μπάλα. Η πρόοδος της αποθεραπείας του Κώστα Αντετοκούνμπο είναι σημαντική και ο μικρότερος αδελφός του Γιάννη και του Θανάση, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο του, κάνοντας μικρά άλματα και ενώ με ζώνη “τραβά” έναν εκ των γυμναστών της Εθνικής, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο που έστειλε ο απεσταλμένος μας, Νικήτας Αυγουλής.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναμένεται να προλάβει να πάρει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με την Ουκρανία ή την Εσθονία.

Οι διεθνείς παρακολούθησαν σε βίντεο, συρραφή φάσεων και από τα δυο παιχνίδια με Ιταλία και Κροατία, ώστε να επισημανθούν λάθη που έγιναν στην απώλεια των μεγάλων διαφορών στο σκορ.

Την Δευτέρα (5/9) στην 3η αγωνιστική του ομίλου, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία, με την οποία έπαιξε στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα