Εθνική: Χωρίς Κ. Αντετοκούνμπο, Σλούκα, Παπαγιάννη και Παπαπέτρου αλλά με… Γιάννη κόντρα στο Βέλγιο

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Eurobasket (02/09, κόντρα στην Κροατία), η Εθνική αντιμετωπίζει το Βέλγιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου (28/08, 20:00, Novasports 4HD).

Ο κόουτς Ιτούδης δεν υπολογίζει στους Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Πάντως

οι δύο πρώτοι (Παπαπέτρου και Παπαγιάννης) μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στην δράση, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου τα χέρια του Ιτούδη θα… λυθούν ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Η απουσίες έφεραν τον Γιάννη Κουζέλογλου στην 12άδα της αναμέτρησης, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να ενσωματώνεται ξανά στις προπονήσεις για να καλύψει τα κενά που άφησαν οι τραυματισμοί.

Η 12άδα της Ελλάδας για το ματς με τους ΒέλγουςΚώστας ΠαπανικολάουΝικ ΚαλάθηςΓιάννης ΑντετοκούνμποΘανάσης ΑντετοκούνμποΔημήτρης ΑγραβάνηςΓιαννούλης ΛαρεντζάκηςΤάιλερ ΝτόρσεϊΛευτέρης ΜποχωρίδηςΛεωνίδας ΚασελάκηςΜιχάλης ΛούντζηςΠαναγιώτης ΚαλαϊτζάκηςΓιάννης Κουζέλογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα