Εθνική Ελλάδος: Στην Τουρκία ο Πογέτ (pics)

Ο Γκουστάβο Πογέτ συνεχίζει να πηγαίνει διά ζώσης να βλέπει τους παίκτες του ώστε να παρακολουθεί από κοντά τις επιδόσεις τους αλλά και να εξελίσσει την πνευματική τους προετοιμασία ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μετά το Λονδίνο όπου είχε επαφές με τον Βλαχοδήμο και τον Μαυροπάνο, έχει ταξιδέψει στην Τουρκία για μερικές μέρες ώστε να βρεθεί με τον Πέλκα, αλλά και τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Φούντα.

Ακόμα κι αν κάποιοι δεν έχουν αγωνιστική δραστηριότητα, όπως εσχάτως συμβαίνει στη

“γείτονα”, παρακολουθεί τις προπονήσεις των διεθνών μας παικτών ενώ έχει και συναντήσεις με τους προπονητές τους για να μαθαίνει από πρώτο χέρι την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Με τον τεχνικό διευθυντή της Μπασακσεχίρ, ο Γκουστάβο Πογέτ παρακολουθεί τον Δημήτρη Πέλκα στην προπόνηση της ομάδας του

Έτσι λοιπόν μετά από δυο μέρες στην Κωσταντινούπολη για συνάντηση με τον Δημήτρη Πέλκα, πλέον βρίσκεται ήδη στην Τραπεζούντα για να συναντηθεί με τους τρεις άσους της Τραμπζονσπόρ. Εν συνεχεία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στην Αγγλία, ώστε να πάει στο Κάρντιφ για τους Σιώπη και Γούτα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρακολουθεί την προπόνηση των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Φούντα στην πρώτη μέρα στην Τραπεζούντα

Πρόκειται για μια διαδικασία, με την οποία ο Πογέτ θέλει να έχει σε συνεχή εγρήγορση τους παίκτες του καθώς μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα ώσπου να ξαναβρεθούν όλοι μαζί και πρέπει μέσω των ομάδων τους οι διεθνείς μας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ως τα μεγάλα παιχνίδια.

Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü Poyet ve Abdullah Avcı Buluştu!

Trabzonspor antrenman yaptığı esnada Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen ve antrenmana katılma şansı elde eden Poyet, Avcı’nın çalışma sistemini canlı izleme şansı buldu.
Milli Takım’daki oyuncularının… pic.twitter.com/LQOJqCFm9x

— Günebakış Haber (@gazetegunebakis) December 14, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα