Εθνική: «Μέσα» ο Μπάλντοκ με Γιβραλτάρ, πρόβλημα με Ιωαννίδη και Μπουχαλάκη!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας στην Ελλάδα για την πρώτη αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ (24.03, 21:45, NS) εν όψει των προκριματικών για το EURO2024.

Στην προπόνηση του Γουστάβο Πογέτ συμμετείχε κανονικά ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο άσος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (21/03) έμεινε προληπτικά εκτός ένος μέρους της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων. Αμφίβολη η συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη,

αλλά και του Φώτη Ιωαννίδη. Ο άσος της Κόνιασπορ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης Παρασκευής με τη Γαλατασαραί και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Μπουχαλάκης ανέβασε ρυθμούς, αλλά δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα του Ουρουγουανού τεχνικού.

Όσον αφορά τον παίκτη υου Παναθηναϊκού, εκείνος ακολούθησε το πρόγραμμα αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς λόγω ενοχλήσεων. Ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι των πλέι – οφ με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» έχοντας κάνει ένεση για να αντέξει τον πόνο που τον ταλαιπωρεί στο πόδι.

Η Εθνική αναχωρεί την Πέμπτη (23/03) στις 11:00 για Φάρο. Η προπόνηση της «γαλανόλευκης» πριν από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 20:00, ενώ νωρίτερα θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα