Εθνική: Προς Ριζούπολη το ματς με Σλοβενία

Εθνική: Προς Ριζούπολη το ματς με ΣλοβενίαalambosΠαρ, 11/13/2020 - 15:35

Η ΕΠΟ πρέπει μέχρι το Σάββατο να έχει ενημερώσει την ΟΥΕΦΑ για την έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη ΣΛοβενία για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Με το ΟΑΚΑ κλειστό για ανακατασκευή και την Τούμπα να φαίνεται πως απορρίπτεται λόγω του επιδημιολογικού φορτίου στη Θεσσαλονίκη οι επιλογές ήταν περιορισμένες.

Φαίνεται όμως πως η πετυχημένη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με την Κύπρο στο γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά και οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, θα κάνουν την ΟΥΕΦΑ να ανάψει το πράσινο φως και να διεξαχθεί τελικά ο αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία στο γήπεδο της Ριζούπολης. Εν αναμονή των εξελίξεων.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο γρίφος της έδρας που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση Ελλάδα-Σλοβενία φαίνεται πως λύνεται με το γήπεδο της Ριζούπολης να παίρνει το πράσινο φως από την ΟΥΕΦΑ. Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 15:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα