Ετοιμάζει μηνύσεις ο Αλέξις Σάντσες

Η Βρετανική εφημερίδα Sun δημοσίευσε την Παρασκευή ένα άρθρο που αναφερόταν σε στοίχημα που κέρδισε ο Αλέξις Σάντσες από τον Μάρκους Ρόχο για την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο! Ο Χιλιανός επιθετικός μίλησε για ψέματα και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας!

Esto es FALSO!!!. El mister me trajo al mejor equipo del mundo y solo tengo agradecimiento para él. Somos un equipo unido de verdad. Somos el MANCHESTER UNITED.

Respeto. No veo la hora de poder ayudar al equipo, vamos a salir adelante juntos. Buena suerte mañana familia ! pic.twitter.com/mKDTVOwsrj

— Alexis Sánchez (@Alexis_Sanchez) December 21, 2018
"Αυτό είναι ΨΕΜΑ!!! Ο Ζοζέ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και τον ευγνωμονώ για αυτό. Είμαστε πραγματικά ΕΝΩΜΕΝΗ ομάδα. Είμαστε η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ. Σεβασμός. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα! Καλή επιτυχία οικογένεια!" ήταν η απάντηση του Αλέξις Σάντσες με επίσημη ανάρτηση στο Twitter!

Ο Χιλιανός σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας που ισχυρίζεται ότι ο Σάντσες έστειλε μήνυμα από την Χιλή όπου βρίσκεται, στο γκρουπάκι που συζητούν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μήνυμα που έλεγε : "Σου το είχα πει. Θέλει και λίγη υπομονή. Ρόχο μου χρωστάς 20.000 λίρες". Φυσικά ο Σάντσες αρνείται την ύπαρξη του συγκεκριμένου μηνύματος!
Keywords
Τυχαία Θέματα