Ετοιμάζεται ταινία για τον David Bowie και έχει βρεθεί ήδη πρωταγωνιστής

Και άλλο είδωλο αποκτά ταινία!

O David Bowie ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς της δεκαετίας του '70, και όχι μόνο, θα αποκτήσει δική του ταινία και έχει βρεθεί ήδη ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει.

Σύμφωνα με το Variety και το Collider, η ταινία θα φέρει τον τίτλο "Stardust" και θα επικεντρώνεται στο πρώτο ταξίδι που έκανε ο Bowie στις ΗΠΑ το 1971 και τη δημιουργία του

alter ego του, Ziggy Stardust.

Ο Johnny Flynn, γνωστός από την ταινία "Beast", αλλά και από τη σειρά του National Geographic, "Genius", όπου πρωταγωνιστούσε ως νεαρός Albert Einstein, θα ενσαρκώσει τον David Bowie. Τον ηθοποιό τον έχουμε δει δίπλα στην Anne Hathaway στην ταινία "Song One", στο "True West" του Sam Shepherd, δίπλα στον Kit Harington και αναμένεται να τον δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Jane Austen, "Emma" με την Anya Taylor-Joy.

Μαζί του θα δούμε την Jena Malone (Donnie Darko, Too Old to Die Young, Nocturnal Animals) ως τη σύζυγο του Bowie, Angie, και στον Marc Maron (GLOW, Almost Famous) ως τον δημοσιολόγος της δισκογραφικής του Bowie.

Σεναριογράφος θα είναι ο Christopher Bell (The Last Czars) και σκηνοθέτης ο Gabriel Range (I Am Slave). Αναμένεται να ακούσουμε και αρκετά από τα τραγούδια του διάσημου καλλιτέχνη μέσα στην ταινία.

Ο David Bowie ήταν και παραμένει πολύ γνωστός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα και έχει πουλήσει πάνω από 140 εκ. δίσκους παγκοσμίως, ενώ μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1996. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1963, ενώ το 1981 συνεργάστηκε με το βρετανικό συγκρότημα Queen για το τραγούδι "Under Pressure". Το ταλέντο του επεκτάθηκε και στον κινηματογράφο με ταινίες, όπως οι "Labyrinth" (1986), "The Last Temptation of Christ" (1988) και "The Prestige" (2006). Απεβίωσε το 2016 δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Blackstar".

Τα γυρίσματα του "Stardust" θα ξεκινήσουν Ιούνιο, αλλά άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας.

IGN GreeceΚινηματογραφικός Οδηγός Φεβρουαρίου - Εσείς ποιες θα δείτε;Τα 'σκαθάρια' έρχονται στη μεγάλη οθόνη από τον Peter JacksonΒγήκαν τα αποτελέσματα του Σωματείου των Ηθοποιών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα