Έτοιμο το σενάριο της ταινίας "Uncharted"

Sic Parvis Magna.

Τα γρανάζια της παραγωγής για την ταινία "Uncharted" αρχίζουν και παίρνουν μπρος σιγά-σιγά, μιας και μαθαίνουμε πως είναι έτοιμο το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς του ομώνυμου παιχνιδιού της Naughty Dog.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο The Playlist ο σκηνοθέτης της ταινίας, Shawn Levy, ενημερώνοντας για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η ταινία, παραδέχτηκε πως το σενάριο είναι έτοιμο, ο πρωταγωνιστής

έχει βρεθεί και πιθανότατα θα ξεκινήσει γυρίσματα πολύ πιο γρήγορα από την άλλη επερχόμενη ταινία του, "Starman".

"Αυτήν τη στιγμή, πιο κοντά στην αφετηρία είναι το Uncharted κι αυτός είναι είναι τεράστιος τίτλος" είπε ο Levy. "Έχουμε τώρα ένα πολύ καλό σενάριο κι έχουμε βρει τον πρωταγωνιστή μας στο πρόσωπο του Tom Holland. Αυτό θα προγραμματιστεί τώρα, όπως και τα επιπρόσθετα casting. Οπότε, αυτήν τη στιγμή, αυτή [η ταινία] φαίνεται πιο κοντά. Κι είναι μια ταινία για την οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος."

Εδώ και καιρό προετοιμάζεται αργά και σταθερά μια κινηματογραφική σειρά της διάσημης σειράς βιντεοπαιχνιδιών, με την Sony να προσπαθεί να βάλει στη μεγάλη οθόνη τον Nathan Drake από το 2009. Μετά από διάφορα casting και αλλαγές σε σκηνοθεσία και συντελεστές, ο Tom Holland είναι ο ηθοποιός που κατάφερε εν τέλει να πάρει τον ρόλο του περιπετειώδη κυνηγού θησαυρών, με τη σκηνοθεσία και την εκτέλεση παραγωγής να αναλαμβάνει ο Shawn Levy του "Stranger Things".

Αν και πολλοί fan της σειράς "Firefly" θα ήθελαν να δουν τον Nathan Fillion να φοράει τα ζωνάρια του Nathan Drake, ωστόσο πήραν μια μικρή γεύση, μιας και ο ηθοποιός ενσάρκωσε τον εν λόγω χαρακτήρα σε μια πρόσφατη ταινία διάρκειας 15 λεπτών (μπορείτε να τη δείτε παρακάτω), η οποία αξίζει να σημειωθεί πως πήρε κι επίσημη έγκριση από πρώην και νυν υπαλλήλους της Naughty Dog, της εταιρείας παραγωγής του βιντεοπαιχνιδιού.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα