Έβερτον: Γκρίνια του Ντάις για το VAR

Ο προπονητής της Έβερτον τόνισε πως θεωρεί «φάρσα» να φεύγει ο διαιτητής από τον αγωνιστικό χώρο, για να πάει να δει τη φάση στο μόνιτορ. Ο Ντάις τόνισε πως κανένας διαιτητής δεν έχει ανατρέψει απόφαση του VAR και πως ήταν καλύτερο να εφαρμόζεται κατευθείαν η υπόδειξη του VAR.

Αρχικά, ο Ντάιας δήλωσε: «Το θέμα της οθόνης του VAR αποτελεί μια φάρσα. Όλοι μιλούν για επιτάχυνση του παιχνιδιού. Και μετά πηγαίνουν στην οθόνη και όλοι ξέρουμε ποιο είναι το αποτέλεσμα. Καλές ή κακές αποφάσεις, απλά ας

συνεχίσει το ματς. Απλώς σφυρίξτε και όλοι θα προχωρήσουμε. Γιατί στέκονται εκεί και κοιτούν τη φάση επίμονα; Δεν έχω δει διαιτητή να ανατρέπει απόφαση του VAR».

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» αναφέρθηκε και στην αφαίρεση βαθμών της ομάδας του: «Αυτήν τη στιγμή η αφαίρεση βαθμών είναι γεγονός μέχρι να ασκήσει έφεση η ομάδα, επομένως η νοοτροπία πρέπει να είναι σωστή. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο όταν μπαίνει δεύτερο και τρίτο γκολ. Αλλά η νοοτροπία μας ήταν καλή, είχαμε δοκάρι και συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί. Έχουν τη δική τους άποψη για το τι συμβαίνει. Αυτή η σύνδεση με τους οπαδούς μας θα είναι πολύ σημαντική στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα