Εξετάζει (ξανά) Κοντέ ο Ολυμπιακός

Εξετάζει (ξανά) Κοντέ ο ΟλυμπιακόςosinteliΣάβ, 01/23/2021 - 09:52

Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού επανήλθε η περίπτωση του Αντουάν Κοντέ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε αναζήτηση δεξιού μπακ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportime" ο Ραφίνια δεν έχει προσφέρει όσα περίμενε ο Πέδρο Μαρτίνς. Μία

από τις περιπτώσεις που φαίνεται να παρακολουθούν είναι αυτή του Αντουάν Κοντέ, ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και στο παρελθόν.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της ισραηλινής ομάδας πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του με μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να φανεί αν τελικά θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού επανήλθε η περίπτωση του Αντουάν Κοντέ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 09:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα