Φαν ντερ Σαρ: Βγήκε από την εντατική, επιστρέφει σπίτι του! (pic)

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ. Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής και θρύλος του Άγιαξ πριν από ένδεκα μέρες υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Μάλιστα ο Φαν ντερ Σαρ μέσω twitter ενημέρωσε πως βγήκε από την εντατική, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στο σπίτι του.

«Πρώτα απ ‘όλα,

θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για όλα αυτά τα υπέροχα και υποστηρικτικά μηνύματα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι δεν είμαι πλέον στην εντατική. Ωστόσο, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάω σπίτι την επόμενη εβδομάδα και να κάνω το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή μου!», ήταν το μήνυμά του Φαν ντερ Σαρ.

Στο τιτίβισμα ο 52χρονος δημοσίευσε και μία φωτογραφία από το νοσκομείο και το δωμάτιο που διαμένει τις τελευταίες αυτές ημέρες, πριν γυρίσει στο σπίτι του. Στο πλευρό του η σύζυγος του, Ανμαρί, η οποία δεν έφυγε ποτέ από δίπλα του.

Δείτε το ποστάρισμα του:

First of all, we want to thank everyone for all the great and supportive messages.

I’m happy to share that I’m no longer in the intensive care unit. However, I’m still in hospital. I hope to go home next week and take the next step in my recovery! pic.twitter.com/3LSNC72ki0

— Edwin van der Sar (@vdsar1970) July 18, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα