Φαν Βέερτ: «Θα είναι δύσκολα για τον Άγιαξ»

Ο Ολλανδός επιθετικός της Ένωσης μίλησε στην ιστοσελίδα «nu.nl» της πατρίδας του και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, που δεν μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Αναδείχτηκα πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 17 γκολ. Τότε σκέφτηκα, ίσως αποτελέσει σκαλοπάτι. Υπήρξε ενδιαφέρον

από τη Ρωσία, αλλά για λόγους αρχής δεν ήθελα να πάω εκεί. Όταν ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ, δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ».

Για τη νίκη επί της Μπράιτον: «Νικήσαμε αν και δεν το δείχναμε τότε ότι μπορούσαμε. Τώρα βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Νομίζω ότι αν είχαμε την περσινή απόδοση τις πρώτες εβδομάδες, θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Αντβέρπ και να μπούμε στους ομίλους του Champions League».

Για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ: «Νομίζω ότι ο Άγιαξ θα εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα. Αν πιάσουμε το επίπεδο απόδοσής μας, όπως συχνά κάνουμε στα σημαντικά παιχνίδια, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Άγιαξ. Βέβαια, και εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τους επιθετικούς του».

Keywords
Τυχαία Θέματα