Φενέρμπαχτσε: Τα «γαλλικά» του Μότλεϊ για ένα μπουκάλι κρασί (pic)

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε από τους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας, αφού ηττήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την Αναντολού Εφές με 87-78. Ο Εργκίν Αταμάν και η παρέα του με 3-1 στη σειρά πήραν το εισιτήριο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζόναθαν Μότλεϊ βγήκε για φαγητό και πόσταρε στα social media ένα μπουκάλι κρασί με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση ενός φίλου της Φενέρ.

«Ο Μότλεϊ είναι κακός εδώ και καιρό, αλλά χειροτέρεψε στα μάτια μου απόψε. Δεν θέλω τέτοιους

παίκτες που δεν είναι πιστοί στην ομάδα μου», έγραψε ο οπαδός της ομάδας και ο Μότλεϊ του απάντησε: «Αδελφέ, σκάσε! Πήγα για δείπνο. Πάντα δημοσιεύω ένα ωραίο κρασί γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι ποιο κρασί πίνω μαζί με τους φίλους μου. Έχω περισσότερο σεβασμό για αυτόν τον σύλλογο από εσάς, έτσι ταΐζω την οικογένειά μου. Είστε τρελοί; Η Φενέρ ​​με βοηθάει να ταΐσω την οικογένειά μου Παίζω σκληρά κάθε φορά που παίζω! Άντε γ…ου»!

Bro shut up. I went to dinner. I always post a nice wine cause my friends and I like to share which wine we drink. I have more respect for this club than you, this is how I feed my family, are you crazy!!! Fener helps me feed my family I play hard af every time I play!! Fuck you!

— Johnathan Motley (@Moneymot5) June 9, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα