Φενέρμπαχτσε: Θετικός για την προεδρία ο Ατζούν

Όπως τόνισε στηρίζει τον Αλί Κοτς, όμως αν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, τότε θα κινηθεί για την προεδρία της τουρκικής ομάδας.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της Χαλ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν οι συνθήκες το απαιτήσουν, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν μπορώ να πω “Δε θα είμαι πρόεδρος της Φενέμπαχτσε”».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν ξένοι διαιτητές στο τουρκικό πρωτάθλημα: «Αν η απόφαση να βάζουμε ξένους διαιτητές λαμβανόταν αύριο, η ένταση θα μειωνόταν. Ως άνθρωπος που προσπαθώ να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο εξωτερικό, νομίζω

πως ένας ξένος διαιτητής μπορεί να έρθει στη χώρα, όπως έρχονται ξένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές. Η εμπιστοσύνη έχει τελειώσει. Όταν η πίστη και η εμπιστοσύνη τελειώσει, ακολουθεί το χάος. Αν δούμε το τελευταίο παιχνίδι, οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ δεν είναι οι μόνοι βίαιοι οπαδοί».

Τέλος, μίλησε και για τον Αλί Κοτς: «Είναι κάποιος που ξοδεύει τον χρόνο του και το χρήμα του στη Φενέρμπαχτσε. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα. Θα στηρίξω τον πρόεδρό μου. Θα κάνω τα πάντα για να πείσω τον Αλί Κοτς να μείνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα