Φίλαθλοι της ΑΕΚ στην Ευελπίδων

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκονται από τις 12:30 της Παρασκευής οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς απολογούνται οι Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσούρη.

Οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι έφτασαν στην Ευελπίδων κάτω από δρακόντεια μέτρα προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον των τριών ανακριτών για όσα τούς καταλογίζονται στην υπόθεση της άγριας επίθεσης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ,

στη Νέα Φιλαδέλφειας.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται εντός του χώρου των δικαστηρίων, ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων με δύο κλούβες της αστυνομίας.

Δέκα κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σήμερα ενώπιον κάθε ανακριτή, ενώ έχουν οριστεί και δύο εισαγγελείς γνωμοδοτήσεων, το Σάββατο 12 Αυγούστου, θα βρεθούν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών άλλοι 30 κατηγορούμενοι, ενώ οι τελευταίοι 45 θα απολογηθούν την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Είναι πιθανό κάποιοι εκ των κατηγορουμένων να ζητήσουν νέα προθεσμία για την απολογία τους, καθώς φαίνεται μόλις χθες να προσέλαβαν συνηγόρους υπεράσπισης, οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί επί της δικογραφίας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να έχουν απολογηθεί μέχρι και την Κυριακή, οπότε λήγει το πενθήμερο που ορίζει ο νόμος για τις κρατήσεις μέχρι την απολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα