Φήμες θέλουν την Microsoft να αποκαλύπτει νέο Xbox στην E3 2019

Το Halo Infinite υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει με το νέο hardware.

Νέες αναφορές κάνουν λόγο για αποκάλυψη δύο νέων Xbox hardware platforms από την Microsoft στην E3 2019 και πως το Halo Infinite

θα κυκλοφορήσει μαζί με αυτές.

Σύμφωνα με το Γαλλικό site Jeux Video (μέσω Google Translate), το Project Scarlet μέλος της οικογένειας του next-gen Xbox φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί στην Ε3 2019 και πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020. Η σελίδα ισχυρίζεται πως οι φήμες ότι το Scarlet απαρτίζεται από δύο πλατφόρμες, μία πιο αδύναμη Lockhart κονσόλα και μία πιο δυνατή Anaconda κονσόλα, είναι αληθινές. Αυτές φημολογούνται ότι θα ανακοινωθούν μαζί με την φημολογούμενη συνεργασία μεταξύ Nintendo και Microsoft.

Επιπλέον, το Halo Infinite (το οποίο ανακοινώθηκε στην E3 2018) λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στις νέες κονσόλες, αλλά θα είναι διαθέσιμο και στο Xbox One. Τέλος το Ninja Theory, ένα από τα νεοαποκτηθέντα στούντιο της Microsoft, υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι στις αρχές του 2020, το οποίο θα είναι για Xbox One κι όχι για τις Scarlet κονσόλες.

Το Thurott κυκλοφόρησε μία παρόμοια αναφορά που κάνει λόγο για αποκάλυψη των Scarlet consoles στην E3 2019 και ισχυρίζεται ότι θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2020 μαζί με το Halo Infinite, το οποίο υποτίθεται ότι θα έχει περισσότερα RPG στοιχεία από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Το Thurrot ισχυρίζεται πως η Microsoft δεν θα συζητήσει τα περί τιμής στην E3 2019 και πως η εταιρεία έχει αρχίσει να "κλειδώνει" οτιδήποτε άλλο θα ανακοινώσει στην κεντρική της ομιλία.

Όπως και να έχει, αυτά εξακολουθούν να παραμένουν φήμες και τίποτα ακόμα δεν είναι επίσημο σχετικά με τις Lockhart και Anaconda κονσόλας.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece Κυκλοφόρησαν τα Twitch Prime Rewards για το Apex Legends Cross-Platform Πάρτυ έρχονται στο Rocket League Περισσότερoς Star Fox στο Starlink: Battle for Atlas

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα