Φούλαμ-Γουλβς 3-2: Νίκη… στα πέναλτι (highlights)

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μπήκε με εξαιρετικό επιθετικό ρυθμό στο παιχνίδι και πίεση ψηλά στο γήπεδο και βρήκε γκολ στο 7ο λεπτό με τον Ιγουόμπι. Δύο λεπτά αργότερα ο Κέρνι δοκίμασε να πετύχει δφεύτερο γκολ με σουτ εκτός περιοχής όμως ο Σα απομάκρυνε ενστικτωδώς.

Η κατάσταση άλλαξε, η Γουλβς βρήκε τα πατήματα της στο γήπεδο και μέχρτι το τέλος του πρώτου μέρους ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 14′ ο Χουάνγκ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Φούλαμ,

ενώ στο 22ο λεπτό ο Κούνια ισοφάρισε σε 1-1 με το τρίτο του γκολ στη διάρκεια της εφετινής σεζόν.

Η ομάδα του Γκάρι Ο’Νιλ θα μπορούσε να είχε σκοράρει και στο τέλος του πρώτου μέρους, όμως δεν αξιοποίσε το λάθος του Λένο, ο οποίος συμπλήρωσε 50 αγώνες με τη φανέλα της Φούλαμε στην Premier League.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Σάλσμπερι καταλόγισε τρία πέναλτι που καθόρισαν και το αποτέλεσμα. Πρώτα στη Φούλαμε με τον Γουίλιαν να σημειώνει το 2-1 στο 59′. Στο 75ο λεπτό ο Χουάνγκ το κέρδισε από τον Ριμ και εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκόμες ανένετρεψε τον Γουίλσον και ο Γουίλιαν με δεύτερο προσωπικό γκολ από τα 11 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα