Φουντούλης: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια”

Φουντούλης: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια”tnalΚυρ, 02/21/2021 - 14:16

Ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε πως η προσπάθεια των παικτών της εθνικής πόλο ανδρών δικαιώθηκε, με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα δώσει το “παρών” στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού, για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο Φουντούλης μίλησε στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ”. 

Αναλυτικά δήλωσε: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πήραμε την πρόκριση και μας έφυγε ένα τεράστιο άγχος, γιατί θέλαμε τη συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ώστε να διατηρήσουμε τη λαμπρή παράδοση, που έχει χτίσε αυτή η ομάδα. Αισθάνομαι διπλά χαρούμενος, για μένα που έχω την τιμή να ηγούμαι αυτής της ομάδας και για τους συμπαίκτες μου, που συνεχίζουμε την ιστορία. Είναι η δεύτερη φορά για μένα, το Προολυμπιακό, που ήταν πιο δύσκολο από το 2012, αφού περνούν τρεις ομάδες, αντί για τέσσερις που ήταν πριν. Σημαντικό το επίτευγμα μας, αφού τέτοιες προκρίσεις μας κάνουν πιο δυνατούς ως αθλητές και προσωπικότητες. Πιστεύω πως με την πρόκρισή μας δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες που περνάνε δύσκολες στιγμές. Εμείς το πρώτο και σημαντικό βήμα το κάναμε, πήραμε την πρόκριση. Η ομάδα αυτή αξίζει πολλά και θα είναι ήταν υπέροχο να παίξουμε στο Τόκιο στον τελικό, κι ας είναι οποιοσδήποτε αντίπαλος”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Πόλο Off Off Off Off ΠΟΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ο Γιάννης Φουντούλης τόνισε πως η προσπάθεια των παικτών της εθνικής πόλο ανδρών δικαιώθηκε, με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 14:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα