Φριντζόνσον: «Ο κόουτς είπε να κάνουμε μπαλιές στην πλάτη τους»

Αναλυτικά:

Για το γκολ: «Ο κόουτς μας είπε να κάνουμε μπαλιές στην πλάτη τους γιατί έπαιζαν με την άμυνα ψηλά, ήταν μία πολύ ωραία μπαλιά από τον συμπαίκτη μου, μπήκε γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι. Το γκολ είναι γκολ, πάντα είναι ωραία να σκοράρεις, αλλά δεν έχει σημασία ποιος το πετυχαίνει».

Για το ματς: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε

κι άλλο γκολ, προσεγγίζουμε τακτικά καλά κάθε παιχνίδι, έχασα μία μεγάλη ευκαιρία στο τέλος, ίσως έβαλα λάθος πόδι, αλλά εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάρεις μία απόφαση, όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Ατρόμητου απέναντι στους μεγάλους: «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει πρώτα απ’ όλα να αμυνθείς καλά γιατί οι αντίπαλοι έχουν μεγάλη ποιότητα. Κάναμε καλό παιχνίδι, δεν μπορώ να πω αν ήταν το καλύτερο, ήμασταν καλοί, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό, το επόμενο ματς είναι πιο σημαντικό».

Για το αν προλαβαίνουν τα πλέι – οφ: «Είναι κάτι που κοιτάμε, όλα είναι ανοικτά, πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τις διαφορές Ισλανδίας – Ελλάδας: «Είναι μεγάλη η διαφορά στον καιρό, πίσω στην πατρίδα χιονίζει, οπότε είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα