Φθινοπωρινή έναρξη παραγωγής αναμένεται για το τηλεοπτικό "Star Wars"

O Jon Favreau ετοιμάζεται να καταπλήξει το κοινό.

Μπορεί το "Solo: A Star Wars Story" να μην γνώρισε την εισπρακτική επιτυχία που περίμενε η Lucasfilm κάτι που την έκανε να επανεξετάσει την γενικότερή της θέση προς το παρόν, όμως η πορεία της στο τηλεοπτικό τοπίο παραμένει απρόσκοπτη.

Όπως μαθαίνουμε από το Omega Underground αλλά και το Screenrant, ο Jon Favreau ετοιμάζεται πυρετωδώς να ξεκινήσει την παραγωγή της σειράς που θα προβληθεί

στην πλατφόρμα προβολών της Disney. Ο Favreau θα αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή της σειράς αλλά όχι και τη σκηνοθεσία. Στο πλευρό του θα δούμε τους σχεδιαστές παραγωγής του "Jungle Book", Doug Chiang και Andrew L. Jones.

Όλα δείχνουν ότι τα γυρίσματα είναι πιθανό να ξεκινήσουν ακόμη και μέσα στο φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018. Με βάση αυτά τα δεδομένα μπορούμε να περιμένουμε ότι η σειρά θα προβληθεί κατά την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας της Disney στο 2019.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του τον προηγούμενο Μάιο η σειρά αναμένεται να τοποθετηθεί χρονικά περίπου 7 χρόνια μετά την μάχη του Yavin, τοποθετώντας το μετά το "Return of the Jedi" αλλά πριν το "The Force Awakens".

Στον κινηματογραφικό τομέα το ενδιαφέρον παραμένει στο "Star Wars: Episode IX" με τον J.J. Abrams στο σενάριο και τη σκηνοθεσία. Παράλληλα θεριεύουν οι φήμες για αυτόνομες ταινίες Boba Fett και Obi-Wan Kenobi ενώ υπάρχει και η νέα τριλογία του Rian Johnson που θα εξερευνήσει νέες πτυχές του κόσμου. Τέλος, οι showrunners του "Game of Thrones", David Benioff και D.B. Weiss, αναμένεται να ξεκινήσουν τη δική τους "Star Wars" περιπέτεια.

Read more on [SITE_NAME]Νέο trailer από τη μεγάλη γιορτή του "Star Wars"O νέος Chewbacca μας μεταφράζει τις πιο εμβληματικές σκηνές του χαρακτήρα τουΗμερομηνία και τοποθεσία για το Star Wars Celebration 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα