Γεωργία – Λουξεμβούργο 2-0: Ραντεβού στην Τυφλίδα

Η Γεωργία χωρίς τον τιμωρημένο Κβαρατσκέλια πήρε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και ήταν άλλωστε η μόνη που απείλησε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ζιβζιβάτζε που είχε δοκάρι (13′), ένα γκολ που δεν μέτρησε (21′) και τελικά σκόραρε (41′) με στημένη μπάλα.

Το Λουξεμβούργο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς κρίθηκε σε ένα δεκάλεπτο από το 52ο ως το 63ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ροντρίγκες (53′) όμως το γκολ δεν μέτρησε.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα υπήρχε παράβαση έξω από την περιοχή του Λουξεμβούργου την οποία τσέκαρε ο διαιτητής Σάντσεθ Μαρτίνεθ. Το γκολ του Λουξεμβούργου δεν μέτρησε, δόθηκε φάουλ για την Γεωργία και κόκκινη κάρτα στον Σανότ.

Η Γεωργία με παίκτη παραπάνω πήρε ξανά θάρρος και γρήγορα πέτυχε δεύτερο γκολ με το οποίο κλείδωσε τη νίκη. Σκόρερ ο Ζιβζιβάτζε ξανά (63′).

Τελικό αποτέλεσμα 2-0 και σε πέντε ημέρες, πάλι στην Τυφλίδα θα παίξει για την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κασία, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Κιτεϊσβίλι, Κοτσορασβίλι (87′ Κανκάβα), Τσακβετάτζε (77′ Κβεκβεσκίρι), Σενγκέλια (72′ Τσιταισβιλι) – Μικαουτάτζε (77′ Νταβιτασβίλι), Ζιβζιβάτζε (87′ Κβιλιτάια)

Λουξεμβούργο: Μόρις – Γιανς, Μαχμούτοβιτς (90+ Κόρατς), Σανότ, Πίντο (41′ Μ. Μάρτινς) – Μπονέρ, Κ. Μάρτινς, Μπαρέιρο, Όλεσεν (77′ Τιλ), Σάντσες (77′ Κούρτσι) – Ροντρίγκες (90+ Μουράτοβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα