Γερεμέγεφ για Παναθηναϊκό: «Δεν έχει νόημα – Με συμπαθεί, αλλά…»

Την πόρτα της εξόδου του από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ο Aλεξάντερ Γερεμέγεφ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και ότι αναζητά ρόλο βασικού!

Αναλυτικά όσα είπε στην «Aftonbladet»:

-Πώς είναι η οικογενειακή σου ζωή στην Ελλάδα;

«Είναι απολύτως φανταστικά. Μένουμε στη Βούλα και είναι πολύ ευχάριστο. Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν την οικογένεια και τα παιδιά με πολλή αγάπη. Είναι ευχάριστο γιατί κυκλοφορείς έξω και βλέπεις παιδιά και οικογένειες. Η Λάουρα πηγαίνει σε ένα διεθνές νηπιαγωγείο όπου

μιλούν αγγλικά. Στο σπίτι έχει μάθει μερικά σερβικά από τη γυναίκα μου. Μάλλον είναι… τρίγλωσση. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεχωρίσει τις γλώσσες, απλώς μιλάει. Όταν μιλά με τη γιαγιά της, αλλάζει απροσδόκητα στα σερβικά».

-Μπορείς και κυκλοφορείς ελεύθερα στην πόλη;

«Ναι, αρκετά. Κάποιοι θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα. Μπορώ να είμαι ήσυχος. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι ρωτούν γιατί δεν παίζω περισσότερο».

-Έχετε μιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ γι’ αυτό; Για τον χρόνο σου;

.«Ένιωσα πολύ καλά κάθε φορά που έπαιξα. Αισθάνθηκα άτυχος και απογοητευμένος που δεν υπήρξαν περισσότερα λεπτά για μένα, γιατί νιώθω ειλικρινά ότι μπορώ πολλά περισσότερα. Όχι, δεν το έχω κάνει αυτό. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο καλύτερος μας παίκτης. Η πρώτη επιθετική επιλογή. Ο Τερίμ δεν χρειάζεται να το εξηγήσει αυτό. Η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι πριν από λίγο, τώρα στο τέλος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι έτοιμος».

-Μπορεί να υπάρχει σχέδιο του συλλόγου να πουλήσει τον Ιωαννίδη και μετά να είσαι πιο ενεργός;

«Δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Φώτης με όσα κάνει και την ηλικία που έχει, είναι ένας ενδιαφέρον στόχος για μεγάλους συλλόγους. Δεν ξέρω ποιες είναι οι φιλοδοξίες του. Εγώ έχω αποδείξει ότι μπορώ να πετύχω πολλά γκολ σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Άρα ξέρουν τι παίρνουν από μένα. Και νομίζω ότι είναι πολύτιμο αυτό».

-Εσύ τι θέλεις? Πού έγκειται η φιλοδοξία σου;

«Είναι ψηλές οι φιλοδοξίες μου και Θέλω να παίζω. Νιώθω ότι είμαι στην κορυφή, ψυχικά και σωματικά, της καριέρας μου».

-Θέλεις να βρεις μια διέξοδο για αυτό φαντάζομαι. Μπορείς να φανταστείς άλλη μια σεζόν με μόλις δύο παιχνίδια ως βασικός;

«Όχι, αυτό δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να παίξω περισσότερο. Θα ήθελα να δω πόσο καλά μπορεί να τα πάω αν έχω περισσότερα λεπτά. Είναι διασκεδαστικό το πρωτάθλημα και οι αγώνες εδώ, όπως και η ευρωπαϊκή προοπτική. Αλλά θέλω να αποκτήσω μία καθιέρωση, να υπάρχει μία συνέχεια. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να σβήνεις στον πάγκο και μετά να πηδάς μέσα. Πρέπει να υπάρχει κι ένα σχέδιο για μένα. Το ξέρει και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι μια πραγματικά βιώσιμη κατάσταση για μένα τώρα. Η αίσθηση μου είναι ότι ο σύλλογος πραγματικά με συμπαθεί, όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, πάντα ένας προπονητής βγάζει την ομάδα που θεωρεί καλύτερη, το σέβομαι αυτό. Κάνει τις επιλογές του και η ομάδα έχει προχωρήσει έτσι μέχρι τώρα λίγο στο τέλος. Αλλά δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν σε πολυθέλει».

Keywords
Τυχαία Θέματα