Γερμανία: Τέλος ο Χάνζι Φλικ

Εννέα μήνες πριν την εκκίνηση του Euro 2024 η Γερμανία αντί να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την τελική φάση ψάχνει προπονητή.

Μετά την συντριβή με 4-1 στο Βόλφσμπουργκ από την Ιαπωνία η Ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας απέλυσε τον προπονητή Χάνζι Φλικ λέγοντας πως ήταν “αναπόφευκτο”.

Gesellschafterversammlung und Aufsichtsrat der DFB GmbH

und Co. KG haben heute auf Vorschlag von DFB-Präsident Bernd Neuendorf beschlossen, Bundestrainer Hansi Flick sowie die beiden Co-Trainer Marcus Sorg und Danny Röhl mit sofortiger Wirkung von ihren Aufgaben zu entbinden. pic.twitter.com/WtAcUxJvb2

— DFB-Team (@DFB_Team) September 10, 2023

Η Γερμανία έχασε τρία συνεχόμενα παιχνίδια κάτι που έχει να συμβεί 38 χρόνια. Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και η εικόνα της ομάδας τραγική.

Ο Φλικ μετά την συντριβή μίλησε απλά για κρίση δείγμα ότι δεν κατανοούσε και ακριβώς τι σημαίνουν τρεις σερί ήττες για την Γερμανία.

Μαζί του αποχωρούν και οι βοηθοί του Μάρκους Ζοργκ και Ντάνι Ρελ. Στο διεθνής φιλικό που ακολουθεί απέναντι στην Γαλλία υπεύθυνοι για την ομάδα θα είναι οι Ρούντι Φέλερ, Χάνες Βολφ και Σάντρο Βάγκνερ.

Αρχίζει άμεσα η αναζήτηση προπονητή για την διοργανώτρια του Euro 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα