Για αυτό ανανέωσε με τον Σο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027, γεγονός που δείχνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον Σο ως μέλος της ομάδας της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημη η ανανέωση του Σο (pic)

Οι όροι του νέου συμβολαίου του Σο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, αλλά πιστεύεται ότι δέχθηκε σημαντική αύξηση του τρέχοντος μισθού του. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Σο έληγε το καλοκαίρι

του 2023, αλλά οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έπεισαν τον σύλλογο να του προσφέρει μακροχρόνια επέκταση. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη για αρκετό καιρό πριν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια.

Στο σχετικό video μπορεί να διαπιστώσει κανείς για ποιο λόγο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπήκαν στη διαδικασία να εξασφαλίσουν πρόωρα την υπογραφή του Σο στο νέο του συμβόλαιο.

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2014 και έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης τα τελευταία χρόνια. Ο 26χρονος έχει πραγματοποιήσει πάνω από 150 συμμετοχές με την ομάδα και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δεύτερη θέση που κατέλαβε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League την περασμένη σεζόν.

Η υπογραφή του νέου συμβολαίου αποτελεί σαφή ένδειξη της εμπιστοσύνης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ικανότητες του Σο και αναμένεται ότι θα συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας. Η επιβεβαίωση του νέου συμβολαίου αποτελεί θετική εξέλιξη τόσο για τον Σο όσο και για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι αναμφίβολα θα ανυπομονούν να τον βλέπουν στο γήπεδο για πολλά χρόνια ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα