Για το καλύτερο σερί της σεζόν

Ο Πανιώνιος είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αναζητήσει στο Φάληρο την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρει, θα «τρέχει» το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της στη σεζόν.

Και μία εβδομάδα αργότερα, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη
για τον σπουδαίο αγώνα με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί, όπου θα έχει ως στόχο μόνο τη νίκη ώστε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Σε πόσους βαθμούς; Η απάντηση θα δοθεί μετά τη λήξη του κυριακάτικου ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Δε χωρεί αμφιβολία πως οι «Πειραιώτες» θα θέλουν νίκη των γηπεδούχων, προκειμένου να μπουν, με σοβαρές πιθανότητες, σε τροχιά τίτλου.

Βεβαίως, ο Πέδρο Μαρτίνς δε θέλει να κάνει καμία κουβέντα για την επόμενη ημέρα. Τον απασχολεί μονάχα το ματς με τον Πανιώνιο και το σχέδιο δράσης για να πορευτεί η ομάδα του στο μονόδρομο της νίκης. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του δύο βασικά γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής, τον Κώστα Φορτούνη και τον Γκιλιέρμε οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Στα «παπούτσια» τους θα βάλει τον Νάτχο και τον Καμαρά, Η απουσία του Μπουχαλάκη που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, οδηγεί τον Μαρτίνς στη λύση του Ανδρούτσου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιξε μετά από καιρό ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα, έβγαλε και ασίστ στον Φορτούνη.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο τεχνικός των «Πειραιωτών» φιλοδοξεί να μπουν ξανά οι παίκτες του με το πόδι στο γκάζι και να ψάξουν γρήγορο γκολ, προκειμένου να βάλουν από νωρίς γερά θεμέλια νίκης. Και παράλληλα, να προσφέρουν μία ακόμη ελκυστική στους φίλους του Ολυμπιακού.
Keywords
Τυχαία Θέματα