Γιαννάκης: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

Τον ευρωπαϊκό απολογισμό του Άρη για φέτος έκανε μετά το ματς με την Οστάνδη ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς των κιτρίνων:

«Ηταν δύσκολο το παιχνίδι, δεν είχαμε διάρκεια σε αυτό. Προσπάθησαν οι παίκτες μου στη διοργάνωση υπό δύσκολες συνθήκες. Ελπίζω να επιστρέψουν οι τραυματίες (Τσαϊρέλης, Ντούβιερ), γιατί έχουμε το πρωτάθλημα. Θα έχουμε, στη συνέχεια, το χρόνο να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να κάνουμε αυτό θέλουμε. Η κατάσταση από την αρχή της χρονιάς, δεν είναι όπως άλλες χρονιές. Παίξαμε με δυνατές ομάδες στην Ευρώπη, με ελλείψεις,
στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά προσπαθήσαμε. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε με περισσότερους από 8-9 παίκτες. Ο Ιβάν (Μάρας) σήμερα ζήτησε πολλές φορές αλλαγή, γιατί κουράστηκε. Οι αποφάσεις από τα παιδιά στην περιφέρεια, επίσης, λόγω κούρασης, από ένα σημείο και μετά, ήταν αργές», είπε ο προπονητής των «κίτρινων».

Πρόσθεσε αναφέροντας: «Είναι αλλιώς να παίζεις ένα παιχνίδι και όχι δύο την εβδομάδα. Αντιμετωπίσαμε, επιπλέον, στην Ευρώπη, ομάδες που διεκδικούν τα πρωταθλήματα στις χώρες τους. Ημασταν με ενέργεια και πάθος, αυτό δημιουργούσε, ωστόσο, θέμα στους αγώνες μας στο πρωτάθλημα. Ακόμα και με αυτά τα παιδιά, που κάνουν ό,τι μπορούν, η εικόνα και η απόδοσή μας, στη συνέχεια, θα είναι καλύτερη από αυτό που δείχνουν ως τώρα τα αποτελέσματά μας.

Ο τεχνικός της Οστάνδης, Ντάριο Τζέρτζια, αφού έδωσε εύσημα στους παίκτες του για την επιτυχία, τόνισε: ««Στην αρχή χάσαμε αρκετά λει απ και το μόνο που κάναμε είναι να σουτάραμε από την περιφέρεια. Η διοργάνωση είναι τέτοια που χρειάζεται να παίζεις συγκεντρωμένα για 40 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, βελτιώσαμε την άμυνα μας και πήραμε την νίκη. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, είμαστε μια νέα ομάδα και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Ο Αρης είναι μία σοβαρή, ιστορική, ομάδα, με θερμό κοινό, εύχομαι να ανακάμψει σύντομα».
Keywords
Τυχαία Θέματα