Γιαννακόπουλος και Πανταλέων κτίζουν μαζί τον νέο Παναθηναϊκό

Με μπροστάρη τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Σωτήρη Πανταλέωνξεκινάει σε λίγες μέρες το κτίσιμο του νέου βολεϊκού τμήματος. Ο ηγέτης του«τριφυλλιού» σε συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πήρε το Οκπροκειμένου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ να πάρει τα κλειδιά του ανδρικού τμήματοςβόλεϊ αλλά και να ενισχύσει την προσπάθεια ολόκληρου του Ερασιτέχνη.

Γιαννακόπουλος και Πανταλέων εδώ και μήνες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίαςπροκειμένου

να αλλάξει ρότα το ανδρικό τμήμα και από την ώρα που η ομάδα έμεινεστην Volleyleague ετοιμάζονται να αλλάξουν σελίδα. Σε λίγες μέρες μάλιστα θαυπάρχει και επίσημη ανακοίνωση για την εμπλοκή του Δ. Γιαννακόπουλου στο τμήμα.Όπως γίνεται αντιληπτό η συμμετοχή του Γιαννακόπουλου στο ΤΑΑ έγινε δεκτή μειδιαίτερη ικανοποίηση από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η οποίαεξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με χαράδιάβασε τη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι στη διάθεσή του γιαοποιαδήποτε διαδικαστική κίνηση ή ενέργεια μας υποδείξει σχετικά με τηνδιοικητική διάρθρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, την οποία ξεκάθαρα όλοι μαςεπιθυμούμε να την ξανακάνει αντάξια του ονόματος του Συλλόγου. Η αναφορά του δε, για την πρόθεση ανάληψηςτης Διοίκησης ολόκληρου του Ερασιτέχνη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καιενημερώνουμε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι οι θέσεις της Διοίκησης και τα«κλειδιά» του Συλλόγου είναι 100% στη διάθεσή του από σήμερα, όπως άλλωστεέχουμε δηλώσει ανοιχτά από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».


Keywords
Τυχαία Θέματα