Γιασικεβίτσιους: «Ο Καλάθης έκανε εκπληκτική δουλειά, μπορεί πραγματικά να σουτάρει καλά» (video)

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του την Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final-Four (24/05) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στο «Basketnews» αρχικά για τον κόσμο των «πρασίνων»:

«Κοιτάζω εκείνο το πράσινο πλήθος…» είπε αρχικά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε ξεχωρίζοντας τον συμπατριώτη του Μάριους Γκριγκόνις: «Υπάρχει ένας Λιθουανός εκεί που είναι μέσα

στην καρδιά μου και μπορείτε να δείτε ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος με την όλη κατάσταση».

Σχετικά με τη νίκη-πρόκριση της Φενέρμπαχτσε, είπε: «Όταν κερδίζεις, όλοι θα πουν πόσο καλός είσαι. Αλλά όταν χάνεις, είσαι κακός. Είναι τόσο απλό».

«Λοιπόν, ο Ράντο, ο βοηθός μας, είπε ότι αν αφήσουν ανοιχτό τον Καλάθη, θα τους τιμωρήσει επειδή βάζει πάνω από το 40% των spot-up σουτ του. Ωχ, δεν έπρεπε να το πω αυτό, γιατί ακούνε και βλέπουν οι αντίπαλοι! Ο Καλάθης σούταρε πραγματικά καλά. Νομίζω ότι βιάστηκε στην αρχή του ματς, οπότε το ποσοστό του σουτ ήταν κακό, αλλά μπορεί πραγματικά να σουτάρει καλά», είπε για τα μεγάλα σουτ που έβαλε ο Καλάθης στη παράταση.

Και κατέληξε για τον Έλληνα διεθνή γκαρντ: «Ο Καλάθης έκανε εκπληκτική δουλειά. Πώς μπορεί ένας προπονητής να τα βρει όλα; Ξέρω 8 αμυντικές τακτικές σε τέτοιες καταστάσεις, όπως κάνει κάθε προπονητής. Μπορείς να ξέρεις τα πάντα, αλλά αν ο Καλάθης δεν αμύνεται όπως το κάνει, δεν έχει κανένα νόημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα