Γιόνσον: «Φανταστική εμπειρία η ΑΕΚ»

Ο Δανός μέσος δήλωσε πως είναι μια φανταστική εμπειρία για τον ίδιο και πως οι όποιες ανησυχίες είχε όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, αποτελούν πλέον παρελθόν. Παράλληλα, ο 30χρονος μέσος τόνισε πως έχει προσαρμοστεί στην Αθήνα, για την οποία αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια.

Χαρακτηριστικά, ο Γιόνσον δήλωσε αρχικά στο “dold.dk”: «Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ.

Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλου και να πρωταγωνιστείς».

Στη συνέχεια, ο Δανός μέσος συμπλήρωσε: «Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με την πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Σχετικά με το αν μαθαίνει ελληνικά, ο μέσος της Ένωσης δήλωσε: «Το προσπάθησα με το αλφάβητο, αλλά δε θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου».

Τέλος, ο Γιόνσον δήλωσε: «Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιόνσον, Φανταστική, ΑΕΚ,gionson, fantastiki, aek