Γιουνγκ Μπόις-Ερυθρός Αστέρας 2-0: Συνεχίζουν στην Ευρώπη οι Ελβετοί!

Ήταν η πιο ψύχραιμη και η πιο εύστοχη ομάδα και δίκαια πέρασε. Η Γιουνγκ Μπόις επικράτησε με 2-0 του Ερυθρού Αστέρα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Νεντέλκοβιτς (αυτογκόλ) στο 8΄και Μπλουμ στο 29′. Αποκλεισμός για τον Ερυθρό Αστέρα, που είχε τις ευκαιρίες του να πάρει κάτι από το ματς, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και δίκαια έχασε.

Το ματς

Πολύ δυνατά μπήκε ο Ερυθρός Αστέρας, που έχασε στην αρχή μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπουκάρι και τον Εντιαγέ. Τελικά, αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί ήταν η Γιούνγκ Μπόις.

Μετά από μια καρανπόλα στην άμμυνα των φιλοξενούμενων, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Νεντέλκοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Γκλάζερ.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι απέκτησαν αυτοπεποίθηση και πολύ σύντομα διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο δεξιός μπακ Μπλουμ θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα περάσει από πολλά σώματα και θα βρει στόχο. Η Γιουνγκ Μπόις θα κάνει το 2-0 πριν τελειώσει το ημίχρονο, έχοντας ένα πολύ ασφαλές προβάδισμα.

Στο 2ο μέρος του αγώνα, ο Ερυθρός προσπάθησε με κάποιες ατομικές ενέργειες να αλλάξει κάτι στο ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα τόσο φαινόταν πως δε θα άλλαζε κάτι στο παιχνίδι, με τους Ελβετούς να ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκςε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη και ότι θα συνεχίσουν στο Europa League με το νέο έτος.

Στη τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η Γιουνγκ Μπόις θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λειψία (14/11, 22.00), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι (14/11, 22.00).

Γιουνγκ Μπόις (Βίκι): Ρασιόπι, Μπλουμ, Καμαρά, Μπενίτο, Γκαρσία, Μάλες(46′ Κόλει), Ουγρίνιτς, Νιάς, Μοντέιρο (74′ Τσαίβα), Ελία, Ενσάμε (74′ Γκανβουλά)

Ερυθρός Αστέρας (Μπαχάρ):Γκλάζερ, Νεντέλκοβιτς, Τζίγκα, Ντράγκοβιτς, Ρόντιτς, Στάμενιτς (59′ Λούσιτς), Μιγιαΐλοβιτς (83′ Κατάι), Χουάνγκ (90′ Κάνγκα), Ίβανιτς (59′ Κράσσο), Εντιαγέ (46′ Μιγιάτοβιτς), Μπουκάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα