Γιουβέντους : Νέο πρόστιμο και τέλος

Στη Γιουβέντους επιβλήθηκε εκ νέου πρόστιμο καθώς ολοκληρώνεται η υπόθεση με το περίφημο οικονομικό σκάνδαλο των μπιανκονέρι. Το πρόστιμο είναι ύψους 723.000 Ευρώ. Η Γιουβέντους παραδέχτηκε την ενοχή της και το Εθνικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ιταλίας αποδέχθηκε να τερματίσει τις διαδικασίες.

Η συμφωνία δεν θα τιμωρηθεί με περαιτέρω αφαίρεση βαθμών ενώ δεν θα έχει και κυρώσεις για την επόμενη χρονιά. Από την πλευρά τους οι μπιανκονέρι συμφώνησαν να μην προχωρήσουν σε έφεση για την απόφαση ή να προσφύγουν σε οποιαδήποτε δικαστική αρχή.

Η

Γιουβέντους θα τερματίσει έβδομη στη Serie A αλλά το αν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη εξαρτάται από τα αποτελέσματα συνεχιζόμενης έρευνας της UEFA. Η υπόθεση που παραμένει ανοιχτή είναι αυτή ενάντια στον πρώην πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος θα δικαστεί για τη συμμετοχή του στα σκάνδαλα στις 15 Ιουνίου.

Εκτός από την Γιουβέντους, τιμωρήθηκε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του συλλόγου και νυν της Τότεναμ Φάμπιο Παρατίτσι με πρόστιμο 46.000 Ευρώ ενώ έξι ακόμη στελέχη του συλλόγου θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο από 10.000 έως 35.000 Ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα