Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-0 : Η «γριά» η Κυρία είχε το ζουμί! (hls)

Η νίκη της Γιουβέντους επί της Σπόρτινγκ, μπορεί να αποτελέσει την επιτομή της… ιδιομορφίας που αγαπάμε να… μισούμε στο ποδόσφαιρο, καθώς στο ματς του Πιεμόντε απόψε η ομάδα της Πορτογαλίας μπορεί κάλλιστα να τα βάλει με την τύχη της και με το… «ξερό» το κεφάλι κυρίως σε ότι αφορά την λάθος διαχείριση στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όπου έχασε για 10-15 λεπτά την κυριαρχία στο ματς κι αυτό στάθηκε αρκετό να χάσει το παιχνίδι με ένα γκολ – δώρο (ως ένα σημείο) του τερματοφύλακά της και μιας από τις σπάνιες ολιγωρίες της άμυνάς

της!
Η Γιουβέντους είχε πολλά προβλήματα από το ξεκίνημα του ματς μένοντας σε ρόλο κομπάρσου για περίπου μια ώρα! Πάλι καλά που ήταν ο Σέζνι εκεί – στα μισά του πρώτου μέρους – όπου ο Πολωνός γκολκίπερ και οι αμυντικοί του κράτησαν το μηδέν!
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν η ίδια ώσπου να κάνει η κάθε ομάδα από 2-3 αλλαγές οι οποίες και διαφοροποίησαν την εικόνα της αναμέτρησης! Η πιο έμπειροι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ανασάνουν μετά το 65’ και να ψάχνουν με περισσότερες αξιώσεις ένα γκολ.
Το βρήκαν στο 74’ έπειτα από σέντρα του Ντι Μαρία, έξοδο στο… γάμο του Λα Μόλε από τον Ισπανό γκολκίπερ Άνταν και μια κεφαλιά του Βλάχοβιτς που κόπηκε αρχικά προ της γραμμής αλλά στο ριμπάουντ ο Γκάτι από κοντά έκανε το 1-0!
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Πορτογαλίας ξαναπήρε τα ηνία του ματς, όμως ίσως και να μην ήταν γραφτό (!!) να χαμογελάσει, εάν λάβουμε υπόψη και το τι χάθηκε στο 92’ όταν σε απανωτά σουτ εξ’ επαφής των Γκονσάλβες και Μπελερίν ο Περίν κράτησε το 1-0 με τις καλύτερες επεμβάσεις της καριέρας του!

Γιουβέντους (Μ.Αλέγκρι) 3-4-3
Σέζνι (43’ Περίν), Γκάτι, Μπρέμιερ, Ντανίλο, Κόστιτς (62’ Φατζιόλι), Γκουαρδάδο, Λοκατέλι (86’ Παρέδες), Ραμπιό, Κιέζα, Ντι Μαρία (86’ Πογκμπά), Μίλικ (62’ Βλάχοβιτς).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρ.Αμορίμ) 3-4-3
Αντάν, Τζιούστε (45’+4 Ντιομαντέ), Κοάτες, Γκοντσάλο Ινάσιο, Νούνο Σάντος (62’ Ματέους Ρέϊς), Εσγκάτο (79’ Μπελερίν), Πότε, Μορίτα, Τρινκάο, Έντουαρντς (77’ Εσούγκο), Τσερμίτι (62’ Αρτούρ Γκόμες).



Keywords
Τυχαία Θέματα