Γιουβέντους: Αιχμές του Ντιμπάλα προς τη διοίκηση

Γιουβέντους: Αιχμές του Ντιμπάλα προς τη διοίκησηtnalΔευ, 12/14/2020 - 08:32

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άφησε αιχμές κατά της διοίκησης της Γιουβέντους, σχετικά με τη στάση της στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα ήταν καλύτερο αν η διοίκηση της “βέκια σινιόρα” ήταν ειλικρινής, σχετικά με το θέμα του νέου του συμβολαίου και να μην προσπαθεί να στρέψει τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας εις βάρος του.

Χαρακτηριστικά, ο Ντιμπάλα

δήλωσε: “Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, τα οποία δεν είναι αλήθεια, σε σχέση με το συμβόλαιο μου. Ο ατζέντης μου ήταν στο Τορίνο για πολύ καιρό και ο σύλλογος δεν τον κάλεσε. Με απογοητεύει να ακούω συζητήσεις για οικονομική επένδυση. Θα ήταν καλύτερο αν η αλήθεια μπορούσε να ειπωθεί, επειδή μιλώντας για τέτοια θέματα σε αυτήν την περίοδο, στρέφει τους οπαδούς εναντίον μου, με όλη την αγάπη που έχω για τη Γιουβέντους”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Πάουλο Ντιμπάλα άφησε αιχμές κατά της διοίκησης της Γιουβέντους, σχετικά με τη στάση της στο θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Article publish on Δευ, 12/14/2020 - 08:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα