Γιουβέντους: Ο Πίρλο στάθηκε στα λάθη των παικτών του

Γιουβέντους: Ο Πίρλο στάθηκε στα λάθη των παικτών τουtnalΤετ, 03/10/2021 - 07:36

Ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε πως δεν επιτρέπονται τα λάθη στο Champions League και πως η Γιουβέντους τα πλήρωσε στα δυο ματς με την Πόρτο. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της “βέκια σινιόρα” από τη συνέχεια της εφετινής διοργάνωσης, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε αποφασισμένος να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Αρχικά,

ο Πίρλο δήλωσε για τον αποκλεισμό των “μπιανκονέρι”: “Όταν κάνεις τέσσερα λάθη σε δύο αγώνες σε αυτή τη φάση του Champions League, είναι λογικό να αποκλειστείς. Μπήκαμε δυνατά και είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε νωρίς με τον Μοράτα. Με δέκα παίκτες πιέσαμε και προσπαθήσαμε να... ανοίξουμε την άμυνα της Πόρτο. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα, δεν μπορώ να έχω παράπονο. Θα χρειαστούμε χρόνο για να... σβήσουμε τον αγώνα από τη μνήμη μας και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα”.

Σχετικά με την αντίδραση των Ρονάλντο και Ραμπιό στο δεύτερο γκολ της Πόρτο τόνισε: “Ναι ήταν λάθος αυτό που έγινε, συνήθως δε συμβαίνει. Διαλέγουμε ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο τείχος. Ίσως, να θεώρησαν πως η μπάλα θα πήγαινε εκτός και άνοιξαν, δεν κατάλαβαν τον κίνδυνο”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του: “Είμαι προπονητής της Γιουβέντους, πιστεύω στο πρότζεκτ και θα συνεχίσω να δουλεύω. Δεν είμαι χαρούμενος που θα έχω έναν αγώνα την εβδομάδα, θα προτιμούσα να παραμείνω στο Champions League. Αλλά έτσι είναι τώρα η κατάσταση”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αντρέα Πίρλο δήλωσε πως δεν επιτρέπονται τα λάθη στο Champions League και πως η Γιουβέντους τα πλήρωσε στα δυο ματς με την Πόρτο. Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 07:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα